Bakkerij Tom van Otterloo ontving het Arnhems Compliment 2019 van de Arnhemse Uitdaging.

Wij ontvingen de publieksprijs (41% van alle stemmen!). We zijn reuze trots op deze gouden kei. Natuurlijk blijven wij gewoon doorgaan met het ondersteunen van mooie projecten en organisaties zoals o.a. De Blauwe Tomaat, WALHALLAb en het Dushihuis én het bakken van ambachtelijk brood & meer.

Mede namens alle medewerk(st)ers van Bakkerij Tom van Otterloo hartelijk dank voor je stem

Nieuwe bakkerij en winkel Bakkerij Tom van Otterloo

9 november om 7.00 uur openen wij een nieuwe bakkerij/winkel en bakkerscafé in de Steenstraat, 81 in Arnhem. Het wordt een open desembakkerij gebaseerd op de volgende pijlers:
• Desem
• Duurzaam
• Keten (o.a. boer,molenaar,bakker)
• Intensieve relatie met de wijk en stad

 

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de verbouwing. Er komt o.a. een nieuwe vloer in en de inrichting wordt mede door kunstenaar Niek Wagemans FABRIEKVANNIEK gemaakt van materialen uit het Spijkerkwartier. We werken nauw samen met DeBlauweWijkEconomie. Het conceptontwerp is van Desarc

 

Wil je de verbouwing volgen kijk dan op Facebook/BakkerijTomvanOtterloo
Of volg Tom op twitter @tomvanotterloo

 

Feestelijke oplevering zonnepanelen bij Bakkerij Tom van Otterloo

Zaterdag 6 februari jl, vond de feestelijke oplevering plaats van 126 zonnepanelen op het dak van Bakkerij Tom van Otterloo in De Steeg. 90 panelen zijn, in samenwerking met de Rijn en IJssel Energiecoöperatie (REIJE), gefinancierd door de financiële bijdrage van 143 funders.

Tom dankte de aanwezige funders voor hun deelname aan de actie: “Het is hartverwarmend te zien dat betrokken klanten van onze beide winkels, leden van REIJE, familie en vrienden een duurzaam hart hebben en hebben bijgedragen aan de verdere verduurzaming van ons bedrijf.” Door de funding via REIJE te realiseren worden ook lokale ondernemers versterkt.

Coöperatiekaart
Deelnemers ontvangen hun geld plus 2,5% rente in de vorm van spaarpunten in 5 jaar terug. Daarnaast ontvangen zij bij gebruik van de coöperatiekaart ook 2,5% korting bij al hun aankopen met deze kaart. Verschillende bedrijven zijn aangesloten bij de Rijn en IJssel Energiecoöperatie. Ook daar kunt u uw spaarpunten inleveren. Dus echt ‘lokaal voor lokaal’. Lees hier meer over de coöperatiekaart.

Bakkerswereld
Een mooi artikel in de Bakkerswereld over onze nieuwe winkel en bakkerscafé aan de Steenstraat in Arnhem. Je leest het hier >>
Radio interview Sebastiaan Hetterschijt

Woensdag 14 december werd Sebastiaan Hetterschijt geïnterviewd over ondernemen aan de Steenstraat in Arnhem door RTV Arnhem.

Gemist? Je kunt het hier terugluisterenHet Klokhuis over de bakker.

Bekijk de uitzending over Nienke, die meesterbakker wordt bij Tom in de bakkerij. Hij verklapt aan Nienke de kneepjes van het vak. Bekijk de uitzending >>
 

 

Bakkerij Tom van Otterloo | Graaf Lodewijkstraat 2 | 6821 ED Arnhem | 026 - 351 27 80 | Hoofdstraat 94 | 6994 AK De Steeg | 026 - 495 23 06 | info@bakkerijtomvanotterloo.nl