Ontbijtservice

Wilt u iemand eens heerlijk verrassen met een ontbijt op bed? Een leuk idee voor een verjaardag, voor een pas getrouwd stel of gewoon jezelf eens lekker verwennen!

 

Neem contact op met Bakkerij Tom van Otterloo, Steenstraat 81 in Arnhem, tel: 026-303 23 57 voor de mogelijkheden. 

 

Lunch

Wilt u eens een keer wat anders tussen de middag of heeft u 's ochtends geen tijd gehad om uw eigen boterham klaar te maken. Bakkerij Tom van Otterloo heeft heerlijke belegde broodjes.

 

Neem contact op met Bakkerij Tom van Otterloo, Steenstraat 81 in Arnhem, tel: 026-303 23 57 voor de mogelijkheden. 

 

Catering voor bedrijven (lunch en ontbijt)

Drukke agenda's en al vroeg een vergadering? Bestel bij ons een heerlijk vers ontbijt of een smakelijke lunch. In Arnhem en de dorpen De Steeg, Rheden en Velp kunnen wij uw bedrijf voorzien van heerlijk belegde broodjes of boterhammen voor het ontbijt of de lunch. Verse melk/karnemelk of een vruchtensap bezorgen wij er natuurlijk graag bij. Ook vers fruit kan deel uitmaken van uw bestelling. 

Voor lunches bel de winkel in De Steeg tel: 026-495 23 06

Voor ontbijt bel de winkel in de Steenstraat in Arnhem tel: 026-303 23 57  

 

Wij verzoeken u uiterlijk één dag van te voren voor 11:00 uur te bestellen zodat wij uw bestelling volledig naar uw smaak en onze kwaliteitseisen kunnen verzorgen.    

 

Lunchen bij bakkerij Tom van Otterloo

In onze zaak in Arnhem heeft u de moge- lijkheid om lekker aan een grote houten tafel de lunch of uw ontbijt te gebruiken. Ook kunt u natuurlijk aanschuiven voor een kop koffie met één van onze heerlijkheden.